Jump to content
MaggieROBOT

VNR is back online!

Recommended Posts

I've been using this for a long time with minimal problems, but after upgrading to win10 it became just a mess :/ half of my VNs fail to hook despite proper h-codes and settings transfered from win7.

But the biggest question I have is how can I make the text reader function work properly again? I very much loved this ability to get text from websites, but now it just hooks out the tab name instead of a line I'm hovering mouse over :/

I wonder if anyone has any solutions for this? Or a program that works similar to that function perhaps?

Edited by Aori

Share this post


Link to post
Share on other sites

I nd some help when I use this it just translates it into the a non English language even though I should have it set to jap-eng, occasionally I get it to translate to English but I just mess around on it so I didn't know how I'm doing it. nvr md I managed to fix it

Edited by blackrabbit99

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to make an account but the language choices are completely unreadable, I have no clue which one I should choose.  Never mind, I had to translate the page to English to see what they are.

Spoiler

a4bc8c384b8e3b9c3a120e6337902c4e.jpg

Also the download for the new VNR version is downloading very slowly and I know it's not my 100MBps internet.

Edited by Shaun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone help me. My VNR is don't respond after my PC is comeback for fix mainboard.

when i click open program."pythonw.exe" is run in Detail but Mouth cursor is not change and spring board don't open.

i try everything to fix that (change locate to japan,run as admin, clean drive, download VNR latest version) but it don't work.

S8NJyrL.png

Edited by zero130

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

I normally use the VNR to translate JP VN's and it works pretty good.

My preferred translator beside Atlas and LEC is "Excite.co.jp". But since a few days this one doesn't work anymore.

Atlas and LEC and also infoseek that I tried work fine but got excite.co.jp  I do not get any translation during

the game , only a "..." when it's involved in the original sentence. I checked the website (still online) and the link and everything looks fine.

Does anybody know how to solve this ?

*update*

I also tried to use just the machine translation function and it looks like this :(:(

https://ibb.co/yBFmxnF

 

 

Edited by Я4bb1t

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't seem to get VNR to start, I get an error like this

Debug: PWD = Q:\Visual Novel Reader\Visual Novel Reader
Debug: Library\Frameworks\Python\python.exe -B  Library/Frameworks/Sakura/py/apps/reader --debug

reader: enter
initrc:initenv: enter
initrc:reset_win_path: enter
initrc:reset_win_path: leave
initrc:initenv: leave
initrc:probemod: enter
initrc:probemod: ImportError: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.
Traceback (most recent call last):
  File "Q:\Visual Novel Reader\Visual Novel Reader\Library\Frameworks\Python\lib\runpy.py", line 162, in _run_module_as_main
    "__main__", fname, loader, pkg_name)
  File "Q:\Visual Novel Reader\Visual Novel Reader\Library\Frameworks\Python\lib\runpy.py", line 72, in _run_code
    exec code in run_globals
  File "Q:\Visual Novel Reader\Visual Novel Reader\Library\Frameworks\Sakura\py\apps\reader\__main__.py", line 822, in <module>
    initrc.probemod()
  File "Library/Frameworks/Sakura/py/apps/reader\initrc.py", line 73, in probemod
    MB_OK|MB_ICONERROR)
  File "Library/Frameworks/Sakura/py/apps/reader\initrc.py", line 39, in msgbox
    from ctypes import windll
  File "Q:\Visual Novel Reader\Visual Novel Reader\Library\Frameworks\Python\lib\ctypes\__init__.py", line 10, in <module>
    from _ctypes import Union, Structure, Array
ImportError: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.

Debug: exit code: 1

This is a clean download from the link provided.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recently tried to run VNR via wine and at first everything seemed to work just fine. I used LEC for offline translation but after some time I suddenly got this message:

This account has no more available requests (used = 300767148, allowed = 300000000)

I already tried to reinstall LEC but the problem remains. Has anyone ever experienced this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×