Jump to content

vitium

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    Really appreciate you trying to help! Apprently i had to do the creators update for win10.
  2. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    Holy shit dude thank you so much, that worked!
  3. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    I've tried two different torrents. Ill try describing the entire process. 1. Mount disk 1, run the installer 2. Mount disk 2 when prompted 3. Finish the installing process 4. Unzip the english patch 5. Move the files from both folders into the Hatsukoi folder 6. Overwrite all files when prompted 7. Click on the launcher program in the Hatukoi folder. 8. The game window pops up completely white and immediately crashes. For all the different tick boxes that pop up when installing i don't touch them and leave them as is. Earlier i also tried using the AlphaROM but that is apparently not required. I'm mounting it like i usually do, right clicking it and using PowerISO to mount it, although it's an mdf file not an iso file, but that's worked before so it shouldn't be an issue. The folder is like 8gb, can't get the exact number right now but it's 8.0-something.
  4. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    I've tried both the default C: drive location and different locations on my D: drive. Didn't make a difference
  5. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    Yeah I noticed that, so I made sure to not fuck up this time and it still didn't work.
  6. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    Tried it, still just crashes
  7. Hatsukoi 1/1 crashing on startup

    Yeah, I know that's how I'm supposed to start it.
  8. Hello, so I've been trying to get this game to work for a while now but I just can't figure it out. I've tried to download two different versions, and from what I can tell I've never accidentally installed the appends. Everytime I try to start the game after using the crack and applying the english patch it won't work, I just immediality get an error message about the engine not working. Can anyone help? This is the error message I'm getting, it's in swedish but it's just the standard, "a program stopped working correctly"-message. This is the cracking program. These are all the files in the directory currently after I've installed eveything. I've tried different versions of the patch but none of them work.
×