Jump to content

Frozeninja

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Frozeninja

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • VNDB
    16381
  1. Thanks for the error message translation, I had wondered what I'd done. Yeah I got a bit confused between the 32 bit and 64 bit fixes it seems. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Key] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Key\Rewrite] "setup_dir"="C:\\Program Files (x86)" "exe_dir"="C:\\Users\\Tom\\Downloads\\Rewrite\\Rewrite" "dat_dir"="C:\\Users\\Tom\\Downloads\\Rewrite\\Rewrite" "dat_setup"="full" All appears to be in the right place to me.
  2. Right, after retrawling through old threads I think I've got a vague idea of what's happening. When I run the make_rewrite_work.bat file it creates the rewrite.modif file, and then deletes it before it's done. I edited the .bat file and removed the "if exist rewrite_modif.reg del rewrite_modif.reg" line from it, and now the rewrite.modif file remains. Unfortunately that doesn't open Rewrite either and the CMD window closes itself shortly after. Now from this thread: I've figured that I probably have to remove the Wow6432Node part from the rewrite.modif file, I can edit and do that easil
  3. Bah, I was hoping I'd at least got some clue. Nothing different happens when I move the reg.ini file out and then try and launch, so I'd guess my problem isn't in the registry. I just have no idea where it is.
  4. I wasn't doing that, but when I switched to it nothing happened. That doesn't seem to help either. I can verify that the keys are in the registry. Tried that and it didn't do anything either. However, by some luck, and some experimentation I found that running the rewrite and rewrite32 registry entries progressed me to an error message when launching the game. Error message
  5. Graphics up to date, DirectX 11 running. There is no error message. Nothing Happens.
  6. Are you running your computer with Non-Unicode Japanese? : Yes Game: Rewrite Description of Problem: When I launch the SiglusEngine nothing happens. At all. And no matter what I try I can't even get an error message. Your Operating System: 64 bit Windows 7 What did you already try? (Uninstall/Reinstall, Redownload, Run as admin, etc): Redownloading from another source Running the .bat file included (runs fine) Downloading the other two siglusengine files mentioned in the rewrite readme Searching for the Gaijin Hack and downloading it manually Installing CCCP codecs (yeah, I di
×
×
  • Create New...